Chlazení - Klimatizace - Tepelná čerpadla. Montáže, servis, opravy a údržba

klimatizace

Jste fanoušky osvěžovačů vzduchu a nejrůznějších vůní do interiéru? A napadlo vás, že vůni můžete přidat i do klimatizace? Je to praktický způsob, jak rychle provonět jakýkoli interiér a ještě k tomu jej vychladit na příjemnou teplotu.

Při každém spuštění klimatizačního zařízení, ať už doma, v kanceláři nebo v restauraci, se můžete nechat hýčkat uklidňující vůní levandule nebo citrusů, nechat si nabudit smysly osvěžujícím zeleným čajem nebo se nechat omámit sladkou vůní vanilky.

Vždy záleží jen a jen na vás, jaké vůně máte rádi a jaké vám budou vyhovovat. Při výběru se můžete spolehnout na vlastní instinkt nebo využít poznatků aromaterapie. Pokud se rozhodnete pro pořízení vůně intenzivnější než by byla ta z aromalampy, určitě totiž stojí za to přemýšlet, jaký na vás může mít vůně účinek.

Kromě možných aromaterapeutických účinků však můžete aroma volit i podle příležitosti, se kterou ji užíváte. Věřte, že vůně v klimatizaci vykouzlí příjemnou atmosféru na domácím večírku i při každodenní večerní pohodě.

Vůně do klimatizace vydrží průměrně měsíc, liší se výrobce od výrobce. Při pořizování vůně se však vždy pečlivě ujistěte, zda je pro vaši klimatizační jednotku vhodná. Jsme si jistí, že byste si svou klimatizaci teď, v průběhu léta, neradi pokazili.

Pokud se to však nějakým nedopatřením přesto stane, neváhejte nás kontaktovat. Se správným seřízením klimatizace a jejím servisem vám vždy rádi pomůžeme.

Komplexní řešení

Kromě jednoduchých vůní, které se seřizují přímo s HVAC zařízeními, existují i mnohem složitější zařízení, která se montují na celý klimatizační systém a dokážou s přehledem rozvonět i velké prostory. Pokud vlastníte rozsáhlou restauraci či jiný podnik, rádi vám s jeho provoněním pomocí klimatizace poradíme. Neváhejte nás kontaktovat, jistě společně něco vymyslíme.

Rychlý kontakt

zarukaFrostik spol.sr.o.
Praha a okolí
Roudnice nad Labem

Jaroslav Pokorný
608 983 721
j.pokorny@frostik.cz

Inzerce

chalupa

Chalupa České Švýcarsko - Dlouhý Důl 26

 

 

 

 

Dodáváme pouze kvalitní a osobní praxí odzkoušená zařízení s dlouhou životností a vlastním kompletním servisem.

 

 

 

 

xxx