Chlazení - Klimatizace - Tepelná čerpadla. Montáže, servis, opravy a údržba

jídlo

Horko k létu neodmyslitelně patří, ať se nám to líbí nebo ne. Samozřejmě vám jako nejlepší možnost, jak se mu bránit, doporučujeme pořídit si klimatizaci. Pokud vhodně zvolíte správný model a její velikost, nebude vás provoz klimatizace stát nijak horentní částku. Její pořízení se totiž s oteplující se planetou rozhodně vyplatí, poslední rozpálené týdny ukazují, že klimatizační jednotky za chvíli nebudou luxusem, ale nutností.

Pokud však přece jen pořád váháte, přinášíme vám doplnění našich čtyř tipům jak tropické klima dnešních dnů přežít i bez klimatizace. V předchozím článku jsme zmínili bylinky – mátu, fenykl a koriandr – které na tělo působ blahodárným ochlazujícím účinkem. Dnes se zaměříme i na jiné jídlo, které váš organismus zchladí téměř tak dobře jako klimatizace.

1. Zmrzlina

Letní pamlsek číslo jedna. Ať už máte rádi smetanové zmrzliny plné cukru, nebo lehké osvěžující sorbety z ovoce, zmrzlina není nikdy krokem vedle. Můžete si ji vychutnat na sluníčku, na ulici nebo v klimatizované cukrárně, chutnat určitě bude vždy.

2. Ovoce a zelenina

Čerstvé ovoce a zelenina dokážou dělat zázraky. Připravte si proto k obědu svěží zeleninový salát a jako dezert si dejte vychlazený meloun, například. Fantazii se meze nekladou.

3. Zelený čaj

Zelený čaj vás zevnitř ochladí lépe než jakákoli klimatizace. A to i v teplé podobě. Pokud si připravíte horký nálev, dojde samozřejmě nejprve k oteplování, ale po chvíli se vaše tělo začne ochlazovat. Pokud chcete předejít první fázi, připravte si ledový zelený čaj louhovaný za studena. S plátkem citronu a pár kostkami ledu bude bojovat nejen proti horku, ale i proti únavě.

Je vám teplo? Připravte se k obědu studený zeleninový salát, skočte si pro zmrzlinu a vše zapijte ledovým zelným čajem. Anebo nás kontaktujte a společně pro vás najdete ideální řešení, jak s nesnesitelným vedrem jednou pro vždy zatočit: pomůžeme vám najít tu nejlepší klimatizaci.

Rychlý kontakt

zarukaFrostik spol.sr.o.
Praha a okolí
Roudnice nad Labem

Jaroslav Pokorný
608 983 721
j.pokorny@frostik.cz

Inzerce

chalupa

Chalupa České Švýcarsko - Dlouhý Důl 26

 

 

 

 

Dodáváme pouze kvalitní a osobní praxí odzkoušená zařízení s dlouhou životností a vlastním kompletním servisem.

 

 

 

 

xxx